OVER ONS

MMI is de specialist op het gebied van metaalbewerking. Wij vormen de schakel tussen een idee en een eindproduct. Samenwerking staat hierbij voor ons bovenaan.

Een perfecte afstemming van R&D tot een prachtig eindproduct, MMI ondersteunt u waar mogelijk. Of het nu om enkele stuks gaat of grotere aantallen, wij staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee.

Technische ontwikkelingen op het gebied van verspaning gaan razendsnel. MMI volgt deze nieuwe ontwikkelingen op de voet, door te blijven investeren in ons hightech machinepark en de opleidingsvereisten van haar medewerkers om volledig aan uw product eisen te kunnen voldoen.

Machine Metaal Industrie kent een lange historie. In 1948 opgericht door de familie Janssen, wordt het bedrijf tegenwoordig geleid door de broers Peter en Edwin Coppus. In opdracht van diverse industriƫle ondernemingen verspaant MMI diverse soorten metaal en andere materialen. Dat gebeurt met computergestuurde draai- en freesbanken. Bij de fabriek in Venray werken ruim 35 mensen.

Sinds 2010 is MMI in het bezit van het IATF 16949 certificaat waarmee ze bewijzen dat hun organisatie en productie voldoet aan de strenge eisen die hieraan gesteld worden vanuit de automobielindustrie.