IMPRESSIE

Customer satisfaction is waar het bij ons om draait. Verspanen, monteren of lakken, wij bieden onze klanten de mogelijkheid om zich volledig te laten ontzorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je verrassen door onze mogelijkheden.

Een nieuwe uitdaging op het gebied van aluminium. In deze rumoerige tijden is het ons gelukt een nieuw project binnen te halen. Verschillende modellen van zowel extrusie materiaal, als van aluminium en gietijzeren gietstukken heeft ons scherp gehouden in deze Coronatijd.

Een kleine bijdrage in het project van het Vietnamese ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen en Milieu dat scenario’s schetste over de gevolgen van de klimaatcrisis en de stijgende zeespiegel. Het ministerie wat met een irrigatiesysteem wat de oplossing moet gaan bieden.

Een van onze Okuma draaibanken is uitgerust met een zogenaamde bril / lunette. Hierdoor is het mogelijk om producten te bewerken met een lengte tot 1,5 meter. Diversiteit in het Okuma machine park is de visie van MMI, om zo onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen door het bieden van diversiteit.

Een kijkje in de wereld van de trap renovatie, maar dan op grote schaal. In de toren van de St. Petrus Banden Kerk is de complete trap vervangen. Geen uitdaging is ons te veel. De trap en de diverse bordessen zijn door ons verzorgd.